1

Aanbouw laten plaatsen

Een vergroting van uw woning is snel en voordelig te realiseren met een aanbouw. Uw leefruimte, of in ieder geval de ruimte waar de uitbouw komt, kan dubbel zo groot worden als voorheen.

2

Woning isoleren

De isolatie van uw woning brengt u veel comfort en bespaart u forse energiekosten. Wij kunnen uw woning op een bijzondere manier isoleren, zodat u dit direct merkt in een besparing van de stookkosten.

3

Dakkapel plaatsen

Als u de ruimte op uw zolder wilt vergroten, is het plaatsen van een dakkapel een uitstekende oplossing. Je krijgt meer staruimte onder een schuin dak en meer licht. Het is ook beter voor de waarde van uw woning, want u krijgt meer bruikbare woonoppervlakte.

4

Badkamer en toilet verbouwen

Is uw badkamer verouderd en wilt u een compleet nieuwe badkamer? Dan heeft u de keuze of u uw badkamer gedeeltelijk of volledig wilt renoveren. Zo kunt u in uw badkamer bijvoorbeeld alleen het sanitair of ligbad laten vervangen, maar kunt u ook de gehele badkamer laten slopen en opnieuw inrichten.

5

Stukadoren

Muren en plafonds spelen een belangrijke rol in de uitstraling van uw woning. Kunnen deze wel een opknapbeurt gebruiken? Q3-Facilities kan alle soorten stukwerk voor u uitvoeren, zoals bijvoorbeeld: gipsspuiten, sierpleister, raappleister, etc.

6

Schilderwerken

Wij leveren schilderwerk van hoge kwaliteit en voeren klussen van elk formaat met precisie uit. Wij voeren zowel binnen- als buitenschilderwerk uit, verwijderen houtrot en adviseren u over de juiste kleur.