Opruiming en sanering van alle gebouwen na brand, waterschade, verwaarlozing of afbraak

Q3-Facilities is uw partner voor het opruimen en renoveren van gebouwen na brand, waterschade, verwaarlozing of voor sloop of renovatie. Q3-Facilities zal de werkzaamheden altijd uitvoeren met inachtneming van de noodzakelijke veiligheidsvoorschriften. Het plannen van de taak is dus net zo belangrijk als het uitvoeren ervan. Wij zijn gespecialiseerd in het opruimen van een inboedel en het verkoopklaar maken van appartementen, kantoren en bedrijfspanden. Na verhuizing is het pand beschikbaar voor verkoop of verhuur.

1

Opruiming van inboedel

Wij zijn gespecialiseerd in het opruimen van een inboedel en het verkoop klaar maken van panden, zoals appartementen, huizen, kantoren en bedrijfsgebouwen.

2

Opruimen van verwilderde tuinen en terreinen

Q3-Facilities is gespecialiseerd in afvalverwijdering na bouwwerkzaamheden. Verwijderen van onkruid, struiken of bomen. Wij gooien al het afval weg. Tuinen en terreinen worden vakkundig schoongemaakt en klaargemaakt voor verkoop of beplanting.

3

Bouwpuin ruimen

Bouwpuin of tuinafval beperkt u in de verkoop of in geburik name van een pand of terrein na aankoop. Q3-Facilities krijgt het opruimen van bouwpuin in zeer korte tijd voor elkaar. Wij dragen zorg voor alles, zoals het leveren van het benodigde materiaal en containers voor het afvoeren van het afval.

VRIJBLIJVENDE OFFERTE?