Voor een vakkundig tuinaanleg is het team van Q3-Facilities u graag van dienst. Op het moment dat uw tuinplan gerealiseerd gaat worden, komt er veel op u af. Uit ervaring weten we dat niets belangrijker is dan een strakke planning en een goede afstemming met klanten, partners en leveranciers. Ook bent u waarschijnlijk erg enthousiast om te zien hoe het eindresultaat eruit zal zien! Een doordacht ontwerp vormt de absolute basis, maar wordt pas werkelijkheid tijdens de installatie. Het team van Q3-Facilities ondersteunt u graag met professioneel tuinontwerp. We hebben al vele mooie tuinprojecten gerealiseerd waarbij de persoonlijke wensen van de klant voorop staan.

1

Bespreken van uw wensen

Voor aanvang van de werkzaamheden, bespreken wij uw wensen aan de hand van uw tuinontwerp. Indien u nog geen tuinontwerp heeft, dan kunnen wij dit ook voor u verzorgen.

2

Opstellen van planning

Wij stellen samen met u een planning op van de uit te voeren tuin aanleg werkzaamheden. Zo weet u precies op welke dag wie wat komt doen.

3

Uitvoeren van werkzaamheden

Alle werkzaamheden worden volgens planning uitgevoerd door vakkundige specialisten. Zo verzorgen wij grondverzetwerk, leggen bestrating aan, verzorgen beplanting, bemesting, etc.

VRIJBLIJVENDE OFFERTE?