Tuinonderhoud is het hele jaar door nodig, maar het werk varieert afhankelijk van het seizoen. Er is veel te doen in het voorjaar dat uw tuin uit de winter ontwaakt en wel wat hulp kan gebruiken. Denk bijvoorbeeld aan het bemesten, snoeien en aanplanten van nieuwe planten. De zomer is een rustige tijd waarin u zich vooral kunt richten op het verzorgen van uw tuin, zoals tuinieren, het gazon maaien, onkruid verwijderen, planten water geven en eventueel wat terugsnoeien. In het najaar is er weer een groot onderhoud om uw tuin winter klaar te maken. Denk bijvoorbeeld aan het snoeien van bomen, heesters en hagen, het verwijderen van uitgebloeide bloemen en planten of het aanplanten van nieuwe bollen en planten.

Het is raadzaam om uw tuin regelmatig te laten onderhouden. Op deze manier voorkomt u achterstallig onderhoud en bespaart u dus totale kosten. Wij bepalen graag samen met u welke werkzaamheden in welke tijd van het jaar uitgevoerd moeten worden. Zo heeft u het hele jaar door een verzorgde tuin.
1

Snoeien

Wij zorgen voor het snoeien van bomen, planten, struiken, heggen of andere beplanting in uw tuin.

2

Onkruid bestrijden

Wij verwijderen en bestrijden onkruid tussen beplanting en bestrating, zoals het wieden van onkruid in het gras of tussen tegels, of schoffelen tussen de planten in uw tuin.

3

Bemesten

Het bemesten van uw tuin of gazon zorgt voor meer voedingsstoffen in de bodem, waardoor planten, bomen, struiken en gras beter zullen groeien.

4

Gazon onderhoud

Uw gazon in topconditie houden door het gras te maaien, verticuteren, bij te zaaien, sproeien en kalk te strooien.

5

Vijveronderhoud

Het schoonmaken van uw vijver, het reinigen van het vijverfilter en het aanbrengen of verwijderen van waterplanten.

6

Schoonmaken

Het schoonhouden van uw tuin door bijvoorbeeld te vegen, harken, bladeren te verwijderen, tuintegels schoon te maken of uw terras te reinigen.

VRIJBLIJVENDE OFFERTE?