Bij het renoveren van een badkamer en/of toilet is het in de meeste gevallen zeer raadzaam om een vakman in te schakelen. Wanneer u besluit uw badkamer en/of toilet te renoveren, wilt u natuurlijk een eindresultaat waar u trots op kunt zijn. Ook is het belangrijk dat alles absoluut veilig en waterdicht is, liefst zonder dat u zich ergens zorgen over hoeft te maken. U kunt daarvoor bij Q3-Facilities terecht, ook als u een compleet nieuwe badkamer wilt realiseren!
1

Ontwerp van uw nieuwe badkamer of toilet

Wilt u een nieuwe badkamer of toilet laten plaatsen? Dan begint dit bij een goed ontwerp. Wij helpen u graag bij het bepalen van een goed badkamerontwerp. Zo weet u zeker dat de verschillende onderdelen van je badkamer goed worden uitgevoerd en dat u de beschikbare ruimte optimaal benut.

2

Slopen van de oude badkamer of toilet

Wij slopen op professionele wijze uw oude badkamer of toilet en voeren het puin af. Daarna verplaatsen we de leidingen en treffen alle voorbereidingen voor installatie van de nieuwe badkamer.

3

Nieuwe badkamer of toilet realiseren

Op basis van het gemaakte badkamerontwerp, gaan wij uw nieuwe badkamer realiseren. We verleggen de leidingen indien noodzakelijk, bouwen afscheidingen of wanden, verrichten stucwerk en uiteindelijk dragen we zorg voor betegelen. Tot slot installeren we het sanitair en kitten we de badkamer af. Uiteraard ook elektra en loodgieterswerk kunnen wij voor u regelen.

VRIJBLIJVENDE OFFERTE?