Gyproc is nog steeds de meest geschikte methode om ruimtes snel in te delen en plafonds te verlagen. We kunnen Gyproc direct aan de bestaande constructie bevestigen, verlaagd hangen of indien mogelijk zelfdragend plaatsen. Er zijn verschillende soorten Gyproc, zoals de waterafstotende Gyproc platen, die perfect toepasbaar zijn in vochtige omgevingen. Gyproc biedt ook aantrekkelijke toepassingen in combinatie met isolatie en heeft goede thermische en akoestische eigenschappen.

1

Gyproc plafonds en wanden

Renovaties worden uitgevoerd met behulp van het Gyproc metal stud systeem in combinatie met Gyproc kalksteenpanelen voor wandbekleding en plafonds. Alle andere constructies zoals wanden, scheidingswanden en andere constructies worden uitgevoerd met Gyproc kalksteenplaten.

2

Brandwerend en brandvertragend

Gyproc platen bieden een brandweerstand van 30 tot 60 minuten, dit afhankelijk van het soort plaat.

3

Perfecte geluidsisolatie

Zowel scheidingswanden als massieve wanden kunnen volledig geluiddicht worden gemaakt met het gyproc soundblock concept. Een goedkope maar zeer efficiënte oplossing.

4

Waterbestendig

Er bestaat ook waterafstotende groene gyproc plaat(WR) die zelfs perfect in natte ruimten gebruikt kan worden, mits voorzien van betegeling en kitwerk.

VRIJBLIJVENDE OFFERTE?