Gevelreiniging is het verwijderen van aanslag of vuil van de gevel van uw woon-, kantoor- of schoolgebouw. Afhankelijk van de schade aan uw gevel kan dit op drie verschillende manieren. Wij reinigen uw gevel met stoom. Ook kunnen wij uw gevel chemisch reinigen en tot slot kunnen we uw gevel ook zandstralen. Om beschadigingen te voorkomen is het raadzaam om de gevel na het reinigen te laten impregneren. Door uw gevel te impregneren zorgt u ervoor dat er geen water meer wordt opgenomen of door de muur wordt doorgelaten. Naast het verbeteren van de uitstraling van uw woning, bedrijfspand of school draagt het verzorgen van uw gevel ook bij aan de levensduur van het pand.

1

Gevel reinigen met stoom

Stoomreinigen wordt vooral gebruikt bij lichte vervuiling zoals mos of klimop aan uw gevel. Bij deze methode wordt water verwarmd tot temperaturen boven de 100 graden en vervolgens met een hogedrukspuit tegen de muur aan gespoten.

2

Chemisch reinigen

Bij deze methode wordt er een chemisch middeltje op de gevel aangebracht waardoor het vuil wordt verwijderd. Deze manier is geschikt voor het verwijderen van vervuiling als verfresten of roet. Het chemische water wordt vervolgens gerecycled.

3

Stralen van uw gevel

Het stralen wordt gebruikt bij gevels met zware vervuiling. Bij deze methode wordt water met een mild straalmiddel gemengd en vervolgens op de wand aangebracht. Een veel gebruikt middel is zand.

4

Impregneren van uw gevel

Om beschadiging te voorkomen is het verstandig om na het reinigen de gevel te laten impregneren. Door het impregneren van uw gevel zorgt u ervoor dat er geen water meer wordt opgenomen of doorgelaten door de muur.

VRIJBLIJVENDE OFFERTE?