Langdurige bescherming van uw vloeren tegen slijtage, krassen en vlekken. Q3-Facilities is gespecialiseerd in het reinigen van zachte en harde vloeren. Veel bedrijven beperken hun vloerreiniging (vast tapijt) tot stofzuigen en soms het verwijderen van een vlek. Stofzuigen alleen is echter niet voldoende om het tapijt echt schoon en fris te krijgen. Met alleen stofzuigen verwijder je het ingelopen vuil niet. We raden u aan om uw zachte vloer om de 2 jaar professioneel te laten reinigen met een reinigingsmiddel en speciale apparatuur voor een  grondige reiniging. Voor harde vloeren is één keer per jaar behandelen voldoende om een doffe vloer weer glans en bescherming te geven.

1

Langere levensduur van uw tapijt

Professioneel uw zachte vloeren laten reinigen zorgt voor een langere levensduur van uw tapijt/vloerbedekking/inloopzone.

2

Tegels en voegen weer schoon

Tegels en voegen in keukens kunnen vet en andere producten absorberen. Een inkomhal wordt vuil door zand, stof, modder en al het andere dat van buitenaf naar binnen wordt meegenomen. Sanitaire voegen zijn berucht om schimmel vanwege de hoge luchtvochtigheid. Wij reinigen uw tegels en voegen.

3

Vloeren onderhoud

Slechts één behandeling, ongeveer één keer per jaar, is voldoende om een dof gelopen vloer terug glans en bescherming te geven. Q3 nano beschermt niet alleen de vloer maar voegt er ook uitstekende antislip-eigenschappen aan toe. De Q3 nano-bescherming is bijzonder doeltreffend tegen vlekken van frisdranken, alcoholhoudende zepen, koffie, wijn en urine. We raden deze nano behandeling dan ook aan in toiletten en keukens.

VRIJBLIJVENDE OFFERTE?