Uw bedrijf vakkundig verhuizen

Uw bedrijf gaat verhuizen. Zoekt u een verhuisbedrijf voor uw kantoorverhuizing? Dan bent u bij Q3-Facilities aan het juiste adres. In onze lange geschiedenis hebben wij talloze kantoor- en bedrijfsverhuizingen voor instellingen en bedrijven uitgevoerd. We beschikken dan ook over uitgebreide knowhow op basis van onze jarenlange ervaring. Zowel interne kantoorverhuizingen als externe kantoorverhuizingen en leegstandbeheer.

1

Kantoor verhuizen met de mens centraal

Als u streeft naar een vlekkeloze en voortvarende overgang van uw huidige naar de nieuwe kantoorruimte, is een goede organisatie met een doordachte planning van groot belang.

2

Uitgewerkt draaiboek

Elke kantoorverhuizing of bedrijfsverhuizing van uw organisatie begint met de kick-off om uw persoonlijke wensen te bespreken en u te vertellen waar u op moet letten. Zo komen het verhuisplan en het draaiboek tot stand.

3

Verhuizingen in heel België en Nederland

Met een veilige en professionele aanpak biedt Q3 Facilities landelijke verhuizingen aan in heel Nederland. Daarnaast zijn wij ook gevestigd in België en kunnen wij u ook helpen met verhuizingen vanuit Nederland naar België vice versa.

VRIJBLIJVENDE OFFERTE?