Uitmuntend beheer van uw gebouwen en technische voorzieningen

De noodzaak om flexibel in te spelen op de behoeften van gebouwgebruikers en bezoekers is sterk veranderd. Ook een goed beheer van de technische systemen speelt een belangrijke rol. Een van de hoofdactiviteiten van Q3-Facilities is het contractueel gebouwbeheer (facilitair management).

Gebouwbeheer is voor ons een totaalconcept. Totale verlichting en slechts één contactpersoon. Technische problemen kunnen direct door bewoners of huurders worden gemeld via ons gebouwbeheerportaal. Uiteraard ontvangt u als klant een volledige rapportage, eventueel met automatische klachtmeldingen en een goedkeuringsproces.

Ook individuele ad hoc onderhoudsopdrachten kunnen worden uitgevoerd. Bij niet-spoedeisende opdrachten maken wij graag eerst een offerte, terwijl spoedopdrachten tegen een vast uurtarief worden uitgevoerd. Voor het facility management van uw gebouw(en) bieden wij u een vaste oplossing in de vorm van een servicecontract voor de volgende werkzaamheden:


1

Inspecties

Periodieke controle, advies diensten en opstellen van onderhoudsplan. Denk hierbij aan: vochtmetingen, EPC, veiligheid en beveiliging, noodverlichting, (automatische) poorten, dakbedekking.

2

Gepland onderhoud

Bij gepland onderhoud kunt u denken aan onderhoud van daken, dakgoten, en het aanbrengen van een beschermende nano behandeling. Ook kunt u denken aan het reinigen van gevels. reinigen en herstellen van parkeerplaatsen inclusief belijning. Ook voeren wij schilderwerken, sanitaire werken en electriciteitswerken uit.

3

Klusdienst, ad-hoc

Een snelle reactie mag u van ons verwachten wanneer er dringende hulp noodzakelijk is. Urgente zaken lossen wij op, zoals bijvoorbeeld: lekkages, sanitaire en elektrische problemen.

4

Structurele werken

Wij voeren structurele werkzaamheden uit, zoals metselwerk, sloopwerk, opruim werkzaamheden en schadeherstel.

5

Opvolging contractors

Het onderhoud aan liften, de hulp van een slotenmaker, jaarlijks inspecteren van beveiligingssystemen en brandblussers, jaarlijks inspecteren van de verwarmingsketel, internet en telecom.

6

Controle

Wij voeren ook controles voor u uit. Hierbij kunt u denken aan oplever inspectie van een woning bij het einde van een huurcontract, controle van de staat van een eigendom bij aankoop, controle van uitgevoerde werken door derden en advies bij conflictsituaties.

VRIJBLIJVENDE OFFERTE?