Uw parkeer- en bedrijfsterrein in optimale conditie

Met een snelle interventie of via een onderhoudscontract houden we uw percelen, parkeerplaatsen en fietsenstallingen te allen tijde in optimale staat. Wij staan in voor het volledige onderhoud. Daaronder verstaan wij niet alleen het verwijderen van overtollig groen en zwerfvuil, maar ook bijvoorbeeld het op orde brengen en houden van sanitair en bewegwijzering en nog veel meer. Onze teams kunnen bijvoorbeeld ook reparaties uitvoeren aan schuttingen, verlichting, metselwerk en schilderwerk. Hierdoor kunnen wij een totaaloplossing bieden voor u. Dit op contract- of interventiebasis.
1

Groenintegratie

Groene integratie is de nieuwe trend, echter dat brengt veel extra werk met zich mee. Een goed verzorgd bedrijventerrein vergroot niet alleen de veiligheid, maar geeft uw bezoekers ook een goede indruk en is een belangrijk aspect van het imago van uw bedrijf.

2

Verwijdering overtollig groen

Wij staan ​​in voor het volledige onderhoud, niet alleen het verwijderen van overtollig groen en zwerfvuil, maar ook het op orde brengen en houden van sanitair en bewegwijzering.

3

Herstel aan hekwerk- en verlichting

Onze teams kunnen ook reparaties uitvoeren aan omheiningen en verlichting, evenals metsel- en schilderwerk.

VRIJBLIJVENDE OFFERTE?