Onderhoud en aanbrengen van belijning

Q3-Facilities is gespecialiseerd in het plaatsen, wijzigen of verwijderen van alle soorten vaste magazijn- en vloermarkeringen. Met de nodige precisie uitgevoerd door onze belijning specialisten. Een goed belijnde vloer geeft uw magazijn een overzichtelijke en professionele uitstraling. Het is ook een manier om uw beveiligingsprotocol af te dwingen. U ontwerpt uw magazijnindeling en wij kleden het aan. Denk aan palletplaatsen, looppaden, orderverzamelzones, afstandsmarkeringen voor de schappen, bescherming tegen heftrucks bij poorten en andere doorgangen. Uiteraard zijn ook nummering in al zijn vormen of ingebouwde barcodes mogelijk.

We hebben meer dan 20 jaar ervaring met het labelen van magazijnen en een groeiende lijst van tevreden klanten. Q3-Facilities gebruikt alleen de meest innovatieve en duurzame technieken voor uw markeringen. We bieden ook doorlopend onderhoud aan uw magazijn en zorgen ervoor dat uw vloeren hun gepolijste en georganiseerde uitstraling behouden.


1

Permanente belijning en grondmarkeringen

Duurzame en hoogwaardige markeringen betekenen voor ons blijvende, slijtvaste markeringen met een zeer lange levensduur! Op onze thermoplastische, slijtvaste lijnen en markeringen geven wij 3 jaar garantie. Dit type lijnmarkering wordt aangebracht bij hoge temperatuur en heeft een zeer lange levensduur. Indien nodig kan dit type markering bij dezelfde hoge temperatuur weer worden verwijderd.

2

Voor iedere markering de juiste oplossing

Uiteraard voeren we ook belijningsprojecten uit voor scholen, ziekenhuizen, provinciale domeinen en (overdekte) sportvelden. Onze specialisten komen ter plaatse om de situatie in te schatten, want elke ondergrond vraagt ​​om een ​​ander type verf of techniek.

3

Verwijderen van belijningen en grondmarkering

Het verwijderen van oude belijning is een noodzakelijke maar moeilijke taak die alleen met speciale apparatuur kan worden uitgevoerd. Na een analyse ter plaatse, verwijdert Q3-Facilities de oude lijnen met hogedruk waterstralen, zandstralen, lasers of freesmachines. Q3-Facilities maakt gebruik van een mechanisch of stofvrij straalproces, zonder beschadiging van beton- of epoxyvloeren. Dit voor zowel binnen- als buitenmarkeringen.

4

Verwijderen van grondmarkering op uw parking

Wanneer de markeringen verouderd zijn of opnieuw geverfd moeten worden, of wanneer er andere wijzigingen aan de wegmarkeringen moeten worden aangebracht, moeten de originele bestratingsmarkeringen worden verwijderd. Waterstralen is over het algemeen de meest geprefereerde methode omdat het geen schade veroorzaakt en effectief is. Zandstralen is vergelijkbaar in het verwijderingsproces, maar kan enige schade aan de bestrating veroorzaken. Schuren is de op één na meest geprefereerde methode omdat het een eenvoudig proces is dat de markeringen effectief verwijdert met minimale schade aan de wegen eronder.

VRIJBLIJVENDE OFFERTE?