Voor keukenrenovatie kunt u bij Q3-Facilities terecht. Wij maken uw oude keuken weer geheel als nieuw. Van eenvoudig tot luxe, van klein tot groot of van eenvoudige tot uitgebreide keukenrenovaties. Professionaliteit, service en oog voor detail staan echter altijd voorop en dat ziet u terug in het eindresultaat. Wij vervangen indien nodig keukenlades, keukendeurtjes, handgrepen of het werkblad. Ook plaatsen wij apotheekkasten en  inbouwapparatuur, zoals: een vaatwasser, oven of afzuigkap. Uiteraard kunnen wij ook een complete keuken voor u inbouwen.
1

Ontwerp van uw vernieuwde of nieuwe keuken

Samen met u ontwerpen wij uw gerenoveerde of nieuwe keuken. Door eerst uw wensen, ideeën en verwachtingen in kaart te brengen, kunnen wij u vervolgens deskundig advies geven over de keukenstijl en inrichting die u wenst.

2

Demonteren of slopen oude keuken

Wij zorgen ervoor dat de juiste onderdelen van de oude keuken (die vervangen dienen te worden) worden gedemonteerd. Indien de keuken geheel vervangen moet worden, dan demonteren wij uw oude keuken. Hierdoor is de keukenruimte voorbereid op verdere werkzaamheden.

3

Installatie werkzaamheden

In bepaalde gevallen is het noodzakelijk elektra en loodgieterswerken uit te voeren, voordat we kunnen overgaan tot installatie van de nieuwe keuken. Wij zullen deze werkzaamheden voor u uitvoeren, zodat daarna overgegaan kan worden tot plaatsing van de geheel nieuwe keuken of keukenonderdelen.

4

Installeren van nieuwe keuken

Uiteraard leveren en installeren wij uw nieuwe keuken en wij sluiten eventuele apparatuur voor u aan, zodat de gerenoveerde keuken gebruiksklaar is.

VRIJBLIJVENDE OFFERTE?