Inspectie van uw gebouwen en technische installaties

Met Q3-Facilities zorgt u ervoor dat u voldoet aan alle geldende kwaliteitsnormen, eisen en wettelijke verplichtingen. Q3-Facilities is onafhankelijk en onpartijdig en daarmee de perfecte partner voor het inspecteren van uw gebouwen en faciliteiten. Een inspectie kan u helpen risico's te verminderen, kwaliteit te controleren, kwaliteit te verifiëren en te voldoen aan wettelijke vereisten. Q3-Facilities biedt een breed scala aan gespecialiseerde inspectiediensten.

1

Voorbereiden op inspectie

Veel controles zijn verplicht, andere zijn vrijwillig of gebaseerd op regels die u zelf maakt. In dat laatste geval is het aan uzelf wat er gecontroleerd moet worden. Wij weten hoe de inspectiewereld werkt en kunnen u gedurende het hele proces ondersteunen, ook in de communicatie met andere belanghebbenden, zoals de autoriteiten.

2

De inspectie zelf

Een inspectie vindt meestal plaats bij u op locatie. Bijvoorbeeld in de vorm van een visuele inspectie of met behulp van detectietechnologie, zoals bij ultrasone inspecties. Een inspecteur kan fysiek aanwezig zijn, maar in sommige gevallen kan de inspectie ook op afstand worden gedaan met behulp van camera's, sensoren, drones of andere geautomatiseerde instrumenten.

3

Resultaten

Na de keuring verwerken wij de resultaten voor u en leveren een uitgebreid keuringsrapport.

VRIJBLIJVENDE OFFERTE?