Hoe weet u welke sfeer en tuininrichting u het mooist vindt? U hebt iets om u heen gezien, op straat, bij vrienden, in tijdschriften en misschien op Pinterest, maar wat past nu bij uw huis en wat u wilt? Om hier een antwoord op te krijgen, is het zinvol om een tuinontwerper van Q3-Facilities in te schakelen. Wij denken out of the box en nemen veel tijd voor een gesprek met u om al uw wensen te inventariseren. Dan is de eerste stap met het ontwerp gedaan. Aan de hand van bijbehorende heldere schetsen en 3D visualisaties wordt uw ontwerp met u besproken, zodat u een goede indruk krijgt van het beoogde eindresultaat.

1

Inventariseren van uw wensen

Wij komen bij u op locatie om de buitenruimte te bekijken waar uw nieuwe tuin moet worden gerealiseerd. Zo krijgen we een goed beeld van de oppervlakte, ligging en mogelijkheden van uw tuin.

2

Maken van een schetsontwerp

Wij raden u aan een moodboard te maken van uw gewenste tuin. Vervolgens gaan we deze samen met u bespreken om te komen tot een schetsontwerp van uw tuin. Wij adviseren u over de mogelijkheden en maken met u besluiten over uw nieuwe ontwerp.

3

Advies en keuze voor beplanting

Nadat we voor uw tuin het gewenste schetsontwerp hebben opgesteld, gaan we u adviseren over de keuze van beplanting.

VRIJBLIJVENDE OFFERTE?