Gaat u of een familielid verhuizen? Is er een dierbare overleden? Dan zoekt u een partij die u ondersteunt op het gebied van het opruimen van inboedel en u volledig ontzorgt. Een woning ontruimen of inboedel verhuizen is niet alleen arbeidsintensief, maar ook emotioneel. Of het nu gaat om het opruimen van uw inboedel na een overlijden of een verhuizing; u kunt vertrouwen op Q3-Facilities. Wij ruimen schoon en discreet op. Van het huis tot het huurappartement, van het bejaardentehuis tot het verzorgingshuis.
1

Inboedel inventariseren

De inboedel die u wilt laten opruimen, zullen wij eerst samen met u inventariseren. Daarna krijgt u van ons een prijsofferte, zodat u precies weet waar u aan toe bent.

2

Opruimen van inboedel

Het maakt niet uit of u een appartement of heel huis leeg laat halen. Van kamer tot flat, van koop tot huur. Wij ruimen de inboedel op en zorgen dat alle meubelen, huisraad, kleding, serviezen, boeken en overige spullen opgeruimd zijn.

3

Bezemschoon opleveren

Wij zorgen dat vloerbedekking (laminaat, vloerbedekking) verwijderd is en afgevoerd. Ook verwijderen wij gordijnen, gordijnrails en we vullen gaatjes in muren en plafonds. Alle ruimtes leveren wij bezemschoon op.

VRIJBLIJVENDE OFFERTE?