1

Permanente belijning en grondmarkeringen

Duurzame en hoogwaardige markeringen betekenen voor ons blijvende, slijtvaste markeringen met een zeer lange levensduur! Op onze thermoplastische, slijtvaste lijnen en markeringen geven wij 3 jaar garantie. Dit type lijnmarkering wordt aangebracht bij hoge temperatuur en heeft een zeer lange levensduur. Indien nodig kan dit type markering bij dezelfde hoge temperatuur weer worden verwijderd.

2

Voor iedere markering de juiste oplossing

Uiteraard voeren we ook belijningsprojecten uit voor scholen, ziekenhuizen, provinciale domeinen en (overdekte) sportvelden. Onze specialisten komen ter plaatse om de situatie in te schatten, want elke ondergrond vraagt ​​om een ​​ander type verf of techniek.

3

Verwijderen van belijningen en grondmarkering

Het verwijderen van oude belijning is een noodzakelijke maar moeilijke taak die alleen met speciale apparatuur kan worden uitgevoerd. Na een analyse ter plaatse, verwijdert Q3-Facilities de oude lijnen met hogedruk waterstralen, zandstralen, lasers of freesmachines. Q3-Facilities maakt gebruik van een mechanisch of stofvrij straalproces, zonder beschadiging van beton- of epoxyvloeren. Dit voor zowel binnen- als buitenmarkeringen.

4

Verwijderen van grondmarkering op uw parking

Wanneer de markeringen verouderd zijn of opnieuw geverfd moeten worden, of wanneer er andere wijzigingen aan de wegmarkeringen moeten worden aangebracht, moeten de originele bestratingsmarkeringen worden verwijderd. Waterstralen is over het algemeen de meest geprefereerde methode omdat het geen schade veroorzaakt en effectief is. Zandstralen is vergelijkbaar in het verwijderingsproces, maar kan enige schade aan de bestrating veroorzaken. Schuren is de op één na meest geprefereerde methode omdat het een eenvoudig proces is dat de markeringen effectief verwijdert met minimale schade aan de wegen eronder.