1

Inspecties

Periodieke controle, advies diensten en opstellen van onderhoudsplan. Denk hierbij aan: vochtmetingen, EPC, veiligheid en beveiliging, noodverlichting, (automatische) poorten, dakbedekking.

2

Gepland onderhoud

Bij gepland onderhoud kunt u denken aan onderhoud van daken, dakgoten, en het aanbrengen van een beschermende nano behandeling. Ook kunt u denken aan het reinigen van gevels. reinigen en herstellen van parkeerplaatsen inclusief belijning. Ook voeren wij schilderwerken, sanitaire werken en electriciteitswerken uit.

3

Klusdienst, ad-hoc

Een snelle reactie mag u van ons verwachten wanneer er dringende hulp noodzakelijk is. Urgente zaken lossen wij op, zoals bijvoorbeeld: lekkages, sanitaire en elektrische problemen.

4

Structurele werken

Wij voeren structurele werkzaamheden uit, zoals metselwerk, sloopwerk, opruim werkzaamheden en schadeherstel.

5

Opvolging contractors

Het onderhoud aan liften, de hulp van een slotenmaker, jaarlijks inspecteren van beveiligingssystemen en brandblussers, jaarlijks inspecteren van de verwarmingsketel, internet en telecom.

6

Controle

Wij voeren ook controles voor u uit. Hierbij kunt u denken aan oplever inspectie van een woning bij het einde van een huurcontract, controle van de staat van een eigendom bij aankoop, controle van uitgevoerde werken door derden en advies bij conflictsituaties.