Q3-Facilities is een toonaangevende, vooruitstrevende en facilitaire organisatie die milieuvriendelijke service- en ondersteuningsoplossingen levert. Wij voeren technisch gebouw- en terreinbeheer voor zowel commercieel vastgoed, publiek vastgoed als private woonprojecten. Q3-Facilities is gevestigd in Eindhoven (Nederland).

Q3-Facilities is een facilitair bedrijf dat zich ten doel stelt organisaties en gebouwgebruikers optimaal te ondersteunen in hun omgeving door middel van 3 pijlers:
  1. het leveren van kwalitatieve diensten
  2. professionaliteit
  3. flexibiliteit

Wij zijn actief in de bouw, installatietechniek, gebouwenbeheer en bedrijfsomgevingen, zowel kantoren als industrieel. We leveren facilitaire dienstverlening en services aan, en hebben referenties in, de volgende sectoren: onderwijs, logistiek, productie, voeding, bouw en zorg.

Bij Q3-Facilities richten we ons primair op het handhaven van een hoge service kwaliteitsstandaard en een snelle probleemoplossing. Alle service activiteiten worden geleid door een projectmanager die in direct, en voortdurend contact blijft met de klanten. Hij bewaakt alle activiteiten en biedt realtime oplossingen ingeval van eventuele problemen.